Hoi! Ik ben Maaike

Geboren in Oosterhout op 11 April 1991. Een aantal jaren later (2013) heb ik Verrassend Veehouderij opgericht. Dit bedrijf bestond voornamelijk uit het verzorgen van dieren in alle vormen en maten. Tot op de dag van vandaag zorg ik nog steeds met heel veel plezier voor andermans dieren.

In 2017 kwam ik in aanraking met de (tandheelkundige) zorg en ook steeds meer met psychologie.

Voor mij was het dan ook een vrij logische stap om dit alles met elkaar te combineren in 2021. Zo ben ik mij vele uren bij gaan scholen via de opleidingen Psychosociale basiskennis (SNRO en CPION geaccrediteerd) en Horse Assisted Coaching (EMCC practitioner geaccrediteerd en KREACT register).

Op ons erf vind je een aantal paarden, geiten en honden. Een gezellige drukke boel van allemaal lieve maatjes die het beste in je naar boven halen, elke dag weer.

Heb je vragen of wil je graag verder kennis maken?
Je bent van harte welkom! De koffie, thee of frisdrank staat voor je klaar!

Onze collega’s!

Sallie

Sallie

Coachpaard

Sallie is geboren op 4 juni 2010 en met 6 maanden heb ik hem uit een benarde situatie gehaald. De jaren erop stonden in teken van herstel en is hij uitgegroeid tot een zéér fijn, gevoelig en werkwillig paard. Sallie is eerlijk en puur, wat ook best ras typisch is voor het PRE paard.

Anouk

Anouk

Coachpaard

Anouk van de Binnenjager is op 14 Juni 2007 op de wereld gezet door Tessa van stal Dito. Met een beetje hulp van mij (Maaike). Anouk is dus een eigen fok. Haar vader Danny van het stalletje is ook nog binnen onze kennissenkring en geboren in ’89. Hij leeft nog steeds in fitte conditie.

Anouk is super lief, vlot in haar gangen en onwijs goed met onzekere mensen. Ze heeft een engelen geduld en is vriendelijk in haar benadering.

Flynn

Flynn

Coachpaard in Opleiding

Flynn is ons team recent komen versterken. Hij is in april 2021 geboren en mag komende jaren nog lekker van zijn jeugd genieten.

Tornado

Tornado

Coachpaard van Fanny

Tornado is onze pensionner.
Briesje zoals we deze vriendelijke man ook wel gekscherend noemen is op leeftijd (30 mei 2000) maar zéker niet oud. Hij gaat nog mee op bosrit, begeleid mensen tijdens de coaching en is een graag geziene gast bij iedereen op het erf.

Jade

Jade

Coachpaard van Fanny

Jade is ook een pensionner en heeft in haar jonge leventje (6 april 2012) al een flinke rugzak. Ze komt oorspronkelijk uit het ‘’wild’’ en is een echte dame. Ze is slim en weet heel goed wat ze wel en niet wil. Ze zal dan haar mening ook wel op een subtiele manier duidelijk maken. Jade is een spiegel. Ze geniet van het paddock concept omdat ze graag haar eigen keuzes maakt. Een krachtige persoonlijkheid.

Simon, Suus, Sophie, Floris, Freckle, Frits

Simon, Suus, Sophie, Floris, Freckle, Frits

dwerggeitjes
Mitsie

Mitsie

Australian Sheperd x schotse collie

Waar Maaike is, is Mitsie. Mitsie is op 3 Augustus in Zuidhorn geboren. Mitsie is een zeer werkwillige, energieke hond. Ze houd van spelen maar houd niet van gillende kinderen. Ze trekt dan liever haar eigen plan. Mitsie is zéér intelligent en onvermoeibaar!

Linka

Linka

Duitse dog

Linka is onze ‘’gentle giant’’. Deze dog van ongeveer 55/60 kilo is de grootste schoothond. Linka houd van knuffelen, is zeer rustig in haar benadering en houd van alles wat klein is.
Linka is van 20 september 2015 en een dochter van idefix van annemirena en Daerle.

Guusje

Guusje

Australian sheperd kruising

Guusje is het nichtje van Mitsie. Guusje is geboren op 27 Maart 2021.

Saartje

Saartje

Zorg kat

Saartje is in 2020 bij ons gekomen als kleine kitten. Saar is degene die zorgt dat werken bijna onmogelijk is. Ze wil zó graag aandacht dat het bijna vervelend word. Ze springt overal op schoot, is altijd in de buurt en als het kan dan tikt ze even met haar pootje dat ze het tijd vind om te knuffelen. Saar is nooit boos en heeft veel geduld.